خدمات خشک کردن میوه و مواد غذای با فریز درایرهای ازمایشگاهی
فریزدزایر مواد غذایی باعث حفظ اکثریت ویتامین ها و مواد معدنی موجود در حالت اولیه خود میشود. مواد فریزدزایر شده به دلیل فرآیند "سرد و خلاء" که برای استخراج آب استفاده می شود، تغذیه خود را حفظ می کند.
فریز درایر، خشک کن انجمادی چیست؟
خشک کردن در انجماد (لیوفیلیزاسیون) فرآیندی است که در آن یک محصول در دمای پایین و خلاء خشک می شود. (نمایشگاه فریز درایر)را آب موجود در نمونه ابتدا به حالت جامد منجمد می شود و سپس به طور مستقیم با تبدیل یخ به بخار حذف می شود. این است در خلاء و بدون نیاز به عبور انجام می شود فاز مایع مزیت منحصر به فرد خشک کردن انجمادی این است که نمونه ها در دمای پایین نگهداری می شوند و در طول کل فرآیند خشک کردن یخ زده باقی می مانند حفظ اجزای حساس به حرارت (پروتئین ها، طعم دهنده ها، رنگ ها)، همه با حفظ شکل و اندازه اصلی. سپس محصول خشک شده را می توان برای مدت طولانی نگهداری کرد بدون خطر تغییر ترکیب (یعنی آنزیمی، ژنتیکی) یا آلوده شدن توسط میکروارگانیسم ها، که همه به دلیل کمبود آب ممکن شده است. به عبارت دیگر، خشک کردن انجمادی یک تکنیک کم آبی است. جنبه ای از فرآیند خشک کردن انجمادی که باعث می شود تفاوت آن با سایر تکنیک های کم آبی در این است کم آبی زمانی اتفاق می افتد که محصول در یخ زده است حالت و تحت خلاء. این شرایط تثبیت می شود محصول، به حداقل رساندن اثرات اکسیداسیون و غیره فرآیندهای تخریب خشک کردن انجمادی تبدیل به یک روش پذیرفته شده پردازش محصولات حساس به حرارت که نیاز به نگهداری طولانی مدت در دمای بالاتر دارند .
پروژه ها
پروژه های ما در صنایع دارویی،دانشگاهی،غذایی و بهداشتی
گواهی نامه ها
گواهی نامه، لوحه سپاس،گواهی ثبت اختراع و رضایت مشتری