بلاگ

تاریخچه پمپ وکیوم

تاریخچه پمپ وکیوم واژه‌ی «خلأ» از ریشه‌ی لاتین vacuus به‌معنای «فضای خالی» یا «تهی» گرفته شده است. اگرچه پیش از قرن هفدهم، دانشمندان مختلفی آزمایش‌هایی درباره‌ی خلأ انجام داده بودند،

ادامه مطلب »

مزایا و معایب اسپری درایر چیست؟

مزایا و معایب اسپری درایر چیست؟ خشک‌کردن پاششی یا Spray Drying یکی از پرکاربردترین و پیشرفته‌ترین روش‌های خشک‌کردن در صنعت است. این روش به دلیل مزایای ویژه‌ای که دارد، در

ادامه مطلب »
پمپ وکیوم آرمایشگاهی
freezedryer

پمپ وکیوم آزمایشگاهی

نحوه انتخاب پمپ خلاء آزمایشگاهی مناسب پمپ وکیوم (خلاء) آزمایشگاهی یکی از ابزارهای کلیدی در بسیاری از فرآیندهای علمی و تحقیقاتی است. این دستگاه‌ها با کاهش فشار هوا، امکان انجام

ادامه مطلب »
فریز درایر میوه
freezedryer

فریز درایر میوه

همه چیز درباره فریز درایر میوه دستگاه فریز درایر میوه رطوبت را در دمای پایین از مواد غذایی حذف می‌کند. این دستگاه در صنعت غذا کاربرد گسترده‌ای دارد؛ چرا که

ادامه مطلب »