شنبه
یکشنبه
دوشنبه
سهشنبه
چهارشنبه
پنجشنبه
به طور کلی هدف از انجام پروسه فریز درایینگ امکان نگهداری محصول ترجیحا در دمای محیط و به مدت طولانی است که در برخی محصولات می توان به راحتی این امکان را فراهم نمود. در واقع با جداسازی آب از محصولات می توان عامل تخریب که همان رطوبت است را از محصول جدا کرد و نهایتا محصولی با کیفیت و کاملا خشک داشت در محصولاتی مانند میوه ها وجود رطوبت عاملی است که باعث رشد باکتری ها و فعال سازی آنزیم ها در آن ها می شود. با وجود گرما سرعت فساد افزایش می یابد،لذا با جداسازی این آب می توان اثر تخریبی رطوبت را به پایین ترین حد تقلیل داد دیگر ویژگی محصولات فریز درایینگ شده وزن کم و سبک بودن آن هاست در برخی مواد بیش از هشتاد درصد وزن آن ها را آب تشکیل می دهد و بنابراین پس از فریز درایینگ انتقال آن به دلیل سبک شدن آسان تر می شود.
هر آن چه که لازم است در مورد فریز درایر و کاربرد آن بدانید.