قارچ یک ماده غذایی چندکاره در بسیاری از غذاهاست. قارچ خاصیت فسادپذیر ی دارد و نگهداری طولانیمدت آن بسیار دشوار است. برای افزایش ماندگاری قارچ خشک کردن آن بهترین روش است. یکی از روش های خشک کردن قارچ استفاده از دستگاه فریز درایر است. این روش به عنوان مدرن ترین و بهترین روش شناحته شده است. در ادامه مقاله با ما همراه باشید
در روش خشککردن قارچ با فریزدرایر ایتدا قارچ ها منجمد شده و بعد در محیط خلاء، آب موجود در بافت قارچ ها مستقیما از یخ به بخار تبدیل می شود. این روش بهترین راه برای حفظ خاصیت قارچ است.
مهمترین خواص قارچ فریزدرای شده عبارتاند از:
حفظ ارزش غذایی: در فرآیند خشککردن با فریزدرایر، تمام ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای موجود در قارچها بدون هیچ افتی حفظ میشوند.
در فرآیند خشک کردن قارچ با فریز درایر برای اینکه بهترین نتیجه را بدست آورید لازم است مراحل زیر را انجام دهید.
حتما قارچ های تازه بدون لک و رنگ تیره تهیه کنید تا محصول با کیفیتی به دست آورید.
قارچ ها به دلیل اینکه در محیط خاکی رشد می کنند ممکن است خاک یا مواد زاید داشته باشند. پس بهتر است قبل از اینکه شروع به خشک کردن قارچ ها کنید آنها را با پارچه ای نم دار تمیز کنید. اگر لازم است که با آب بشورید باید قارچ ها را سریع خشک کنید تا رطوبت زیادی جذب نشود.
قبل از اینکه قارچ ها را در فریز درایر قرار دهید، ابتدا قارچ ها باید منجمد شوند تا تصعید موثر تر انجام شود.
پس قرار دادن قارچ ها در فریز درایر، چند ساعت باید منتظر بمانید تا به طور کامل رطوبت آن از بین برود.
قارچ ها فریز درای شده را در کیسه هایی دربسته و یا ظروف مقاوم در برابر طوبت و نور قرار دهید.
قارچهایی که با دستگاه فریزدرایر خشک میشوند، در آشپزی کاربردهای متنوعی دارند. روشهای استفاده:
در استفاده از خشککردن قارچ با فریزدرایر و نگهداری قارچ خشکشده حتما نکات زیر را رعایت کنید:
شستشوی ملایم: قبل از خشک کردن قارچ از خیس کردن آن به مدت طولانی خودداری کنید، زیرا باعث می شود رطوبت زیادی جذب قارچ شده و خشک کردن آن سخت تر شود
تماس با ما
ایران ، تهران ، بزرگراه آیت اله سعیدی، شهرک صنعتی چهاردانگه ،خیابان 19، خیابان چهارم فلز تراش، پلاک 24
ما را دنبال کنید